Петьо Кръстев CD - "Con amore" (Постой, почекай Сънчице)

15,00 лв.

Музикалният проект "Con amore" (Постой, почекай, Сънчице) съдържа произведения на композитора Петьо Кръстев. Концепцията за преплитане на старите фолклорни инструментални и вокални стилове в модерен авторски почерк се оформя в продължителен период от време и е резултат от работата върху различни творчески платформи. Голяма част от произведенията в албума са свързани с мащабни проекти под формата на спектакли, кодето музиката, наред с хореографията, е част от специфична творческа фабула: "Бой се отвори" - музика към спектакъла на ансамбъл "Пирин" -"Старо имане"; "Кой си нема пушка, тука нека дойде" (Македонска картина) - музика към спектакъла на ансамбъл "Българе" - "Осмото чудо", с награда "Златна муза" за оригинална музика към хореографска постановка на асоциацията на хореографите в България; "Шибил" - музика към театрално-танцовия спектакъл на ДТ "Сава Огнянов" и ФТТ "Найден Киров" - Русе; музика към спектакъл "Полъх от миналото" на ансамбъл "на Мегдана"; музика към постановки на Студентски фолклорен ансамбъл към ЮЗУ "Неофит Рилски". Други от произведенията ("Църна се чума зададе...") са създадени като музика към документалните филми - "Още ли бродиш", "1014 последната година на Самуил", "Десницата на Свети Иван" - продукции на БНТ.

 

Пречупена през индивидуалния творчески мироглед, старата локална и регионална музикална традиция получава нов актуален и съвременен облик.

 

 

Доставка
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 5-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 6-9 лв., според населеното място на клиента. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес.

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия!

Вижте повече

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече