За нас

На Орото е българска марка, предлагаща обувки, репетиционни облекла и аксесоари. Марката е на пазара от 2012г. и предлага на своите клиенти удобство и комфорт. Стремим се да отговорим на всеки вкус с тясно специализирани продукти, отговарящи на нуждите на аудиторията, занимаваща се със сценично и танцово изкуство. Всички професионални танцови обувки на марката (дамски, мъжки и детски скарпини и цървули) са подходящи както за репетиции, така и за сценични изяви, направени са от 100% естествена кожа, като имат 6 месеца пълна гаранция!

Първия физически магазин на марката, отвори врати в гр. София, ул. "Черковна" 64, като в него клиентите могат да се потопят в уюта и атрактивното оформление на пространството, в което се усеща българският дух и традиция.

На Орото обединява танцовите обувки, облекла и аксесоари, чиито дизайн е съобразен с комфорта и добрия външен вид. Висококачествените материали са гаранция за дълготрайното използване на продуктите, а това прави На Орото предпочитана марка за много ансамбли, клубове и състави както в България, така и в чужбина.