НОВО! AEREAL NERO

104,00 лв. 95,00 лв.
  • Марка: Aereal

Най-новото попълнение в Дюкян На Орото - Професионални Маратонки за танци AEREAL NERO, гарантиращи максимален комфорт, лекота и удобство!

 

До сега сте танцували с обикновени маратонки, но сте усещали болка и умора в краката си? Ами да, обикновените маратонки НЕ са подходящи за интензивно танцуване, тъй като натоварването на краката при танцуване е различно от другите видове активности.

Професионалните Маратонки за танци AEREAL НЕРО са изработени от висококачествена материя, която гарантира възможността свободно да циркулира въздух през нея и да не усещате така познатото запаряване на краката при интензивно натоварване. Подметката е стабилна и противохлъзгаща, като това предлага необходимото усещане за лекота и стабилност. Средната част на маратонките е гъвкава и със специално вградена ортопедична пластина, която поддържа свода на крака, но и в същото време дава свобода на движението в тази така важната част на стъпалото.

След интензивно танцуване с маратонките за танци AEREAL NERO няма  да усетите умора, болки в мускулите и ставите на краката.

 

* За да сте сигурни в правилния избор на номерация при поръчка на маратонките, трябва да измерите дължината на стъпалото на стъпил с тежестта си крак (както е показано на последната снимка) и след това да сверите Вашия размер с таблицата с размери, посочена в описанието на продукта!

 

Ако имате нужда от допълнителна информация или за отстъпка при групова поръчка, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

Размери
Доставка
Размери

AEREAL

номер

Дължина

на стъпалото

cm

 

 

34

21.7

 

 

35

22,1

 

 

36

22.5

 

 

37

22.9

 

 

38

23.4

 

 

39

24.2

 

 

40

24.6

 

 

41

25.5

 

 

42

26.3

 

 

43

27.1

 

 

44

28

 

 

45

28.4

46

29.3

47

29.7

 

 

Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече