Гаранционни условия

ГАРАНЦИОНЕН СРОК НА ОБУВКИТЕ

 

Гаранционните условия са в сила 6 МЕСЕЦА от датата на закупуване на стоката.


При разлепване, разкъсване, напукване, изтъркване или друг отстраним дефект стоката се отремонтира от търговеца, съгласно чл. 113 от ЗЗП в срок от (30) тридесет дни от датата на предявяване на основателна рекламация. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай на несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно чл. 120 от ЗЗП.


Изгубени или счупени аксесоари към закупената стока, като камъчета, маниста, брошки, катарами и др., не се считат за рекламация!

Ако нещо си поръчате, и не отгораря на очакванията ви, можете да го откажете съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите!

При явни дефекти, рекламации могат да се предявят до 3 работни дни, след покупката на стоките, а при скрити дефекти, не по съсно от гаранционния срок!

ВСИЧКИ РАЗХОДИ - КАКТО ЗА ВРЪЩАНЕТО, ТАКА И ЗА ИЗПРАЩАНЕТО НА НОВ ЧИФТ, СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Препоръки на търговеца: редовно намазвайте кожените изделия с лустро или течен парафин. Пазете ги от влагата. Намокрените изделия от естествена и изкуствена кожа изсушавайте в непряк контакт с нагревателни уреди!

При неправилна експлоатация или поддръжка търговецът не удовлетворява рекламации!

 

Ограничения за гаранцията

Гаранцията отпада в случай на:

  1. Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
  2. Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неоправомощено лице.
  3. При използване на некачествени и неоргинални консумативни материали.