Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

Доставка

- В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

 

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 3-5 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 6-9 лв., според населеното място на клиента. Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

- Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес.

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

 

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail.

 

Моля, имайте предвид, че плащането се извършва с наложен платеж при получаване на стоката, плащане с банкова карта или авансово (по банков път) преди доставяне на стоката. Банковата сметка на „НА ОРОТО” ЕООД е в Обединена българска банка, IBAN:BG93UBBS81551011358580, BIC: UBBSBGSF

При използване на банков превод, трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева с ДДС.