5 причини, да замените маратонките със скарпини

5 причини, да замените маратонките  със скарпини
8 октомври 2017

   След като сте проявили интерес и сте отворили тази статия, най-вероятно се занимавате с танци, дали като хоби или по-професионално. И може би, сте опитвали или дори все още танцувате с маратонки. Купували ли сте си специални маратонки от спортен магазин за невероятни цени, които гарантират, че не запаряват крака и ви карат да се чувствате като стъпили на облак? Ако отговорът е "ДА", значи сте си ги взели. Но…. стигнахте до залата, потанцувахте на няколко репетиции и….няма промяна, все още чувствате дискомфорт в ходилото, не се чувствате стабилни, тежки са обувките на краката и възпрепятстват лекото танцуване.

 

   Това е така, защото маратонките НЕ са за в залата, освен ако не тичате на пътеката във фитнеса.

 

   Ще ви изброим 5 ПРИЧИНИ, които биха ви накарали да се замислите да инвестирате в правилните обувки за танци.

 

 

Причина №1:  Удобство и комфорт

 

   Живеем във време, в което успяваме да сме информирани за всичко, което е полезно за здравето ни. Как да се храним здравословно, как да поддържаме добър тонус, как да сме в мир с душата си и много други статии на тема „Как?“.  Така че, предполагам и знаете, че за да е правилно разпределено натоварването на  ходилото при ходене и корпуса да е построен правилно, трябва обувката да е с малък ток.  

 

   Ето това е най-голямата причина да си вземете скарпини. Те са със стандартна височина на тока. Дамските са с 4 см. ток, а мъжките и детските – с 2 см. Тази височина поддържа естествената извивка на ходилото, без да се налага да слагате допълнително стелки. Краката ви са здраво стъпили на земята, след 1,2,3 репетиции не усещате умора в прасците, в самото стъпало и гърба. Освен това скарпините са изработени от висококачествена естествена кожа, която е достатъчно мека, за да не се налага да търпите дискомфорт и болка по време на танцуване.

 

 

Причина № 2:  Отлично качество

 

   Дори и да сте най-върлите защитници на природата, влизате в магазина за обувки и си купувате обувки от естествена кожа, защото знаете, че те са качествени и определено не запаряват крака.

   

   Причината да изберете скарпини от естествена кожа, а не варианта от изкуствена е, за да осигурите на краката си въздух. Случвало ли ви се е да си купите обувки от изкуствена кожа, да потанцувате с тях, докато хубавичко се запарят краката ви? След това събувате обувките, а усещането е, все едно сте носили две найлонови торби на краката си. Да не споменавам и неприятната миризма, която ви кара да потънете вдън земя от срам.

 

   Когато изберете скарпини от естествена кожа, вие гарантирате на краката си необходимия комфорт. Дори може да се събуете, без да се замисляте,  в задушната съблекалня с 20 човека около вас, без да се притеснявате дали човекът до вас, навел се да си върже връзките ще усети неприятен полъх.

 

 

Причина №3: „Красотата ще спаси света!“

 

   Красотата ще спаси света! Мисля, че това е едно хубаво мото. И предвид, че наистина това е една важно условие, което всеки иска да постигне, ние винаги следим модните тенцендии (макар и да не си признаваме). Влизайки в залата, ние сме обградени от хора, на които също, както на работното място, в кафенето или ресторанта, искаме да им направим добро впечатление. Когато започваме да посещаваме ново място, с нови хора, тайничко избираме: тениска, на която не личи, че сме се изпотили; клина или панталона, който ни прави да изглеждаме по-високи и слаби; обувки, които не изглеждат като след 8 планински прехода.

 

   И тук изниква въпроса "Но какви точно да са обувките?" Оглеждате се и виждате преподавателя пред вас, с хубави професионално изглеждащи обувки, които дори и видимо да са преживяли доста репетиции изглеждат невероятно удобни. В този момент поглеждате надолу и виждате вашите износени маратонки, с които хем не се чувствате комфотно, но и визуално някак не пасват на картинката.

 

   Когато изберете скарпини, дали дамски или мъжки, а след това влезнете в залата със самочувствие, ви гарантираме, че краката сами ще заиграят :) Ще имате желание всички да ви забележат колко професионално изглеждате с тях. Най-вероятно ще идват при вас и ще ви питат защо сте заменили маратонките…. е ако тази статия има принос за това, може да я споделите с тях. Няма да ви се разсърдим :)

 

 

Причина №4: Богат асортимент

 

   Най-хубавата част е разнообразието. Свикнали сме да имаме предоставен избор за всичко, дали да си купим този кашкавал, или другият, които е БИО от истинско мляко. Дали да се доверим на тази компания, която ни гарантира, че обувките ще бъдат като нови след 1 месец или на тази, която ни предлага 6 месечна гаранция за качество и др.

 

   Е, скарпините се предлагат в няколко цвята: черни – за традиционалистите, бели – за по-смелите и червени  - за смело, заявяващите своята индивидуалност. Също разнообразието в това дали модела да е от затворен тип, или да бъде тип летен отворен модел с нежна каишка, минаваща през средата на ходилото. Какво по-хубаво от това да имате ИЗБОР!

 

   А освен разнообразието, получавате и РЕАЛНА 6 МЕСЕЧНА ГАРАНЦИЯ!

 

 

Причина №5: Лесно и достъпно

 

   Най-хубавото нещо е, че вече всичко е толкова достъпно! Ако сте от столицата имате възможност да дойдете на място в "Дюкян На Орото" в гр. София на ул. „Черковна“ 64, където да премерите и закупите своите скарпини директно - без предварителна заявка, без необходимост от чакане. На всичкото отгоре предлаганата номерация включва и половинки номера за дамските скарпини от 33 до 42 номер!

 

   Ако сте от друго населено място или нямате време да посетите магазина лично - друг удобен и лесен вариант е да посетите нашия онлайн магазин: www.skarpini.com , където чрез таблицата с размери, да определите своя номер на скарпините и след едно кликване в рамките на един работен ден, те да бъдат пред вратата ви! Удобството на този вариант е, че ще имате възможност да премерите скарпините преди да ги заплатите на куриера и да сте сигурни, че това са вашите скарпини! А при проблем с размера - винаги можете да ги замените, ако случайно номера се разминава с размера на ходилото ви. Ако пък живеете в чужбина, не се притеснявайте правим доставки и извън страната!

 

   Не на последно място, идва и въпросът с цената. Търсим комфорт, качество и естествени материали, гаранция и разнообразие. Скарпините са професионален тип обувки, които гарантират точно това търсене на потребителя, а цените са на абсолютно достъпни цени в диапазон от 39 лв до 56 лв!

 

   Типа обувки, за който говорим в тази статия, е от тези неща, които определено си заслужават инвестицията! Най-интересната част е, че както разбрахте, те са на абсолютно достъпна цена. Като дори, ако сте добър организатор или сте човека, чието мнение всички ценят, имате възможност при организация на повече желаещи  да закупят удобни и качествени скарпини, можете да осигурите допълнителна отстъпка и още по-ниска цена за цялата група!

 

  И след всичко написано не забравяйте, че най-важното нещо при танцуването е да се забавлявате!

  Скарпините могат единствено да допринесат да се чувствате по-комфортно в залата :)

 

За онлайн поръчки: www.skarpini.com

Дюкян На Орото, гр. София, ул. "Черковна" 64

Тел.: 0877 049 720

 

 

 

 

Дюкян "На Орото" няма да работи на 24 Май!

прочети още

На 4 Март (Понеделник) физическият магазин на Дюкян "На Орото" няма да работи!

прочети още

В периода от 23 Декември до 2 Януари 2024 г.

прочети още

Утре (22 септември) Дюкян "На Орото" НЯМА да работи по случай празничния ден!

прочети още

По случай празника на Съединението на 6 Септември физическият магазин НЯМА да работи!

прочети още

Работно време в периода от 16 август до 21 Август!

прочети още

Дюкян "На Орото" няма да работи на 24 Май!

прочети още

Работно време за периода от 1 Май до 9 Май

прочети още

Работно време в периода на предстоящите Великденски празници на Дюкян "На Орото"

прочети още

На националния празник 3 Март (Петък), Дюкян "На Орото" в гр. София на ул. Черковна 64 няма да работи!

прочети още

От тази събота (7 Януари) Ви очакваме с ново работно време!

прочети още

Дюкян "На Орото" в гр. София на ул. Черковна 64, ще работи със следното Празнично работно време:

прочети още

Този петък (25.11) магазинът на ул. Черковна 64 ще работи от 9:00 ч. до 12:30 ч.!

прочети още

Утре (22 септември) Дюкян "На Орото" НЯМА да работи по случай празничния ден!

прочети още

По случай празника на Съединението на 6 Септември физическият магазин НЯМА да работи!

прочети още

На 15 Юли (Петък), физическият магазин на Дюкян "На Орото" в гр. София на ул. Черковна 64 ще работи от 10:30 до 16:00 ч.

прочети още

Работно време за периода от 23 Май до 29 Май

прочети още

Работно време за периода от 1 Май до 8 Май

прочети още

В периода от 22 Април до 26 Април 2022 г.!

прочети още

Дюкян "На Орото" ще работи в Понеделник с намалено работно време от 10:30 до 17:00.

прочети още

На празничният 3 Март (Четвъртък) физическия магазин на Дюкян "На Орото" няма да работи!

прочети още

Празнично работно време до края на годината на Дюкян ""На Орото"!

прочети още

По случай Деня на Независимостта на 22 Септември, физическият магазин НЯМА да работи!

прочети още

По случай празника на съединението на 6 Септември физическият магазин НЯМА да работи!

прочети още

Дюкян "На Орото" ще работи с намалено работно време в Петък (23.07) до 15:00 ч., а в Неделя (25.07) НЯМА да работи!

прочети още

Дюкян "На Орото" няма да работи на 24 Май!

прочети още

По случай нашия четвърти рожден ден....

прочети още

Още от Утре (1.04) физическият магазин на Дюкян "На Орото" ще работи в Стандартно работно време!

прочети още

Работно време в периода от 22.03.2021 г. до 4.04.2021 г. На Дюкян "На Орото"

прочети още

На празничният 3 Март (Сряда) физическия магазин на Дюкяна "На Орото" няма да работи!

прочети още

С началото на м. Февруари и с отварянето на танцовите зали, Дюкян На Орото също отваря своя физически магазин в гр. София на ул. Черковна 64 с ново разширено работно време!

прочети още

Празнично работно време до края на годината на Дюкян ""На Орото"!

прочети още

От 30.11.2020 г. магазинът на Дюкян "На Орото" ще работи Всеки Вторник и Четвъртък от 14:00 до 18:00 ч.!

прочети още

Утре (22 септември) Дюкян "На Орото" НЯМА да работи по случай празничния ден!

прочети още

В периода от 21.08 (Петък) до 13.09 (Неделя)!!

прочети още

Тази година Дюкян "На Орото" ще бъде в Годишен отпуск и НЯМА да работи в периода от 13.08 (Четвъртък) до 20.08 (Четвъртък)!

прочети още

Утре, 24.07.2020, (Петък), физическият магазин Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. Черковна 64 ще работи от 10:00 до 12:00ч.! Неделя, 26.07.2020 и Понеделник, 27.07.2020 магазинът няма да работи. Очакваме ви от Вторник, 28.07.2020, с лятното ни работно време!

прочети още

Очакваме ви утре (26.06, Петък) от 10:00 ч. до 12:00 ч. в магазина ни в гр. София, ул. Черковна 64!

прочети още

Заповядайте на ул. "Черковна" 64, Очакваме ви с намалено работно време!

прочети още

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв. до 30 Април!

прочети още

Продължаваме да приемаме Вашите пратки онлайн на: www.skarpini.com или тел.: 0877 049 720!!! Във връзка с извънредното положение в страната, физическият ни магазин на ул. Черковна 64 НЯМА да работи до отмяна на мерките!

прочети още

Честита Баба Марта! С пожелание за много здраве, късмет, успехи и пролетно настроение през цялата година!

прочети още

В периода от 24-ти Декември 2019 г. до 5-ти Януари 2020 г.

прочети още

Тази неделя /15 Декември/ Дюкян "На Орото" ще гостува на Благотворителен Фестивал "За Бъдеще Добро Да Се Хванем На Хоро""

прочети още

На 8 Ноември (Петък) и 10 Ноемрви (Неделя) физическият магазин на ул. "Черковна" 64 НЯМА да работи!

прочети още

В периода от 21 Септемви /Събота/ до 23 Септември /Понеделник/ магазин "На Орото" гр.София, ул.Черковна 64 НЯМА да работи!

прочети още

На 6 септември (Петък) физическият магазин на ул. "Черковна" 64 НЯМА да работи!

прочети още

ТАЗИ НЕДЕЛЯ 04-08-2019г. МАГАЗИН "НА ОРОТО" НЯМА ДА РАБОТИ!

прочети още

Почивни дни през м. ЮЛИ 2019 г. на Дюкян На Орото!

прочети още

Почивни дни през м. Юни 2019 г. на Дюкян На Орото!

прочети още

Магазин "На Орото" ще почива на 24 Май.

прочети още

На 06 Май /Понеделник/, Дюкян "На Орото" няма да работи!

прочети още

В периода от 26 Април до 01 Май 2019г.

прочети още

Ще работим на 16.03 /СЪБОТА/, вместо на 17.03 /НЕДЕЛЯ/.

прочети още

Може да ни посетите УТРЕ 23.02 /събота/, в часовете от 13:00 до 17:00ч.

прочети още

Днес 31-01-2018г. Дюкян "На Орото" ще затвори в 16:30 часа!

прочети още

В периода от 24 Декември 2018 до 2 Януари 2019

прочети още

Днес (16.12), ще може да посетите Дюкян "На Орото" в спортна зала "Триадица"!

прочети още

Няма да работим на 23.11 /петък/.

прочети още

В сила от 17 Септември 2018 г. /Понеделник/!

прочети още

Очакваме Ви от 17 до 19 Август 2018 г. в Жеравна на Фестивала на фолклорната носия!

прочети още

Почивни дни през м. Август/ 2018 г. на Дюкян На Орото!

прочети още

Работно време на Дюкян На Орото на ул. "Черковна" 64 през лятото!

прочети още

Работно време на 24 МАЙ (ЧЕТВЪРТЪК) на Дюкян "На Орото"

прочети още

Работно време в периода от 6 Април до 10 Април

прочети още

Дюкян "На Орото" няма да работи в Петък /16.03.2018 г./

прочети още

Промоцията е валидна до 20 Март 2018 г.

прочети още

Празнично работно време за периода от 2 Март до 5 Март

прочети още

В периода на 22 Декември до 5 Декември

прочети още

Още по-удобно работно време на Дюкян На Орото на ул. "Черковна" 64

прочети още

Работно време в периода 12 - 19 Септември!

прочети още

Дюкян На Орото в Жеравна :)

прочети още

На 20 май (събота) официално отвори врати новия магазин на ул. Черковна 64. Откриването беше изпълнено с музика,танци и много усмивки!

прочети още