Репетиционен Голф за танци (с ластици на глезените)

30,00 лв.
  • Марка: На Орото

Мъжки репетиционен голф за танци от висококачествена материя!

 

Репетиционният голф е един от задължителните неща, които всеки танцьор трябва да има по време на неговите репетиции в залата! Той е изработен от Полиамид и Еластан, което го прави подходящ за интензивно натоварване, а точно подбраната материя Ви гарантира комфорт, удобтво и свобода на движенията Ви. За още по-голямо удобство голфът е с ластик на талията, който го придържа на мястото му без да се притеснявате от свличане. На глезените също е поставен ластик, за да има възможност да прилегне изцяло по Вашите крака.

 

 

За допълнителна информация, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

 

Характеристики
Размери
Доставка
Характеристики
Материал
Полиамид и Еластан
Спецификация
Професионално репетиционно облекло за танци
Цвят
Черен
Размери

Размер

Талия (см)

Ханш (см)

Дължина (см)

Чатал (см)

Дълбочина (см)

Обиколка на бедро (см)

 

XS

 

70

90 

90

60

66

45

S

75

95

95

65

68

50

 

 

 

 

 

 

 

M

85

100

100

75

70

55

 

 

 

 

 

 

 

L

90

105

105

80

72

60

 

 

 

 

 

 

 

XL

95

110

110

85

75

65

 

 

  • Таблицата с размери е по стандарт и за продуктите на На Орото™

 

Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 16:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече