Ваучер за подарък

0,00 лв.
 • Марка: На Орото

Чудите се какво да подарите за празника на ваш приятел или близък?

 

Вече можете изключително удобно и бързо да персонализирате Специален Подаръчен ваучер на определена от Вас стойност, който ще даде възможност на притежателя му да си избере сам, това което си е харесал от нашия онлайн или физически магазин!

 

Ние ще подготвим, опаковаме и доставим ваучера за подарък в специален плик (с куриер в рамките на един работен ден), за да може да го подарите за желаното от вас събитие!

 

За използване на подарен или закупен дигитален ваучер онлайн - при въвеждане на уникалния код на ваучера и при финализиране на поръчка в нашият онлайн магазин ще може да въведете и сумата на ваучера, като тя ще бъде автоматично приспадната.

 

Изпращането на ваучер се осъществява по куриер или може да заявите и вземете на място от физическия ни магазин в гр. София, ул. Черковна 64 (В полето "Коментар" в първата стъпка от създаването на нова поръчка, може да отбележите: "Желая да получа лично във вашия магазин.")

 

* Ако ваучерът ви трябва още днес, може да отбележите в полето "Коментар" в първата стъпка от създаването на поръчка, че желаете да получите Дигитален ваучер, който е възможно да заплатите с карта през онлайн магазина и получите веднага на посочен от вас e-mail!

 

За повече информация, може да ни потърсите на:

тел.: 0877 049 720

e-mail: office@skarpini.com

Адрес: гр. София, ул. Черковна 64 (Работно време)

 
Размери
Доставка
Размери

Условия за ползване:

 • Ваучерът е с валидност 6 месеца от датата на закупуване.
 • Не може да бъде заменян за парична стойност.
 • Дюкян "На Орото" не носи отговорност при загубен, откраднат или повреден ваучер.
 • Ваучерът може да се използва за закупуването на продукти от нашият онлайн магазин или физическия ни магазин. 
 • Ваучерът дава възможност за закупуване на продукти на тази стойност или по-голяма от нея с опция доплащане. 
 • При генериране на код от ваучер в края на онлайн поръчката ще се приспадне сумата от стойността на ваучера. 

Доставка

 • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

 • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

 • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

 • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече