Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

По пътищата на етнологията

15,00 лв.

Издателство на БАН "Проф. Марин Дринов"

Съставител: Дария Василева

 

Сборник в чест на проф. д.и.н. Гатя Симеонова

 

Сборникът е посветен на 70-годишнината на проф. д.и.н. Гатя Симеонова - научна изследователка, университетска преподавателка, писателка и поетеса.

Проф. Гатя Симеонова премина през различни полета на итноложкото познание, оставяйки своя значим научен принос в изследването на много проблеми в широк времеви диапазон от периода на Българското Възраждане до епохата на социализма. Нейна голяма заслуга е развитиeто на изследванията в сферата на етнологията на българския град.

В сборника колеги, приятели и почитатели на проф. Г. Симеонова излагат свои изследвания в полетата на нейните широки изследователски интереси: мястото и ролята на различни институции в процеса на етнокултурното развитие на българския народ, традициите в сферата на празничността, честванията на св. св. Кирил и Методий, групите българско население и етнографските групи, психологически прочит на феномени от народната култура, проблеми на градската култура от епохата на Възраждането до съвременосттта.

 

Доставка
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече