Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

Цървули "Връвчанки"

81,00 лв.
  • Марка: На Орото

 

Цървули "Връвчанки" са специално възстановени по автентичен модел от Видинския край, като са изработени от 100% естествена кожа!

 

Цървулите са с връзки, които може да се регулират и стягат прецизно по крака. Те гарантират максималното удобство и сигурност, така че да усещате стабилно обувката върху крака си. Нехлъзгащата се подметка е специално създадена за танцуване, както в залата, така и на сцената.

 

Поради големият интерес към този продукт, в момента количествата са ограничени и се налага срок за изработка. За повече информация, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

 

Размери
Характеристики
Доставка
Размери

См

 

 

35

22,1

 

 

36

23

 

 

37

23,4

 

 

38

24,3

 

 

39

24,7

 

 

40

25,5

 

 

41

26,3

 

 

42

27
   

43

27,7
   

44

28,3
   

45

29
   

46

29,7
   

 

  • Таблицата с размери е по стандарт и за продуктите на На Орото™ 

Характеристики
Материал
100% Естествена кожа
Спецификация
Професионални обувки за танци
Цвят
Кафяв
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече