Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

Български фолклор - списание (бр.1/2020)

5,00 лв.

Издание на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей
при Българската академия на науките

 

Списание „Български фолклор“ е рецензирано издание на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при Българската академия на науките. То е единственото българско периодично академично издание, посветено на изследването на фолклора и популяризирането на фолклористичната проблематика. Списанието е основано през 1975 г. като орган на Института за фолклор при БАН (1973–2010). От 1995 г. „Български фолклор“ излиза с подзаглавие „Списание за фолклористични, етноложки и антроположки изследвания“ като адекватно отражение на реалните процеси на разширяване на изследователските полета и научните подходи, които протичат в българската фолклористика. От 2019 г. подзаглавието е променено на „Списание за фолклористика, етнология, антропология и изкуства“.

В своята история „Български фолклор“ се утвърди като авторитетно интердисциплинарно академично издание. Неговата цел е да публикува фолклористични, етноложки и антроположки изследвания на практиките, формите и начините на културна активност и изразяване, посредством които хората конструират своите общностни и индивидуални жизнени светове и представи. Списанието предоставя поле за изява на учени от различни области на хуманитарното и социалното познание, то е отворено и към музейни, читалищни и просветни деятели, за да споделят своите теоретични възгледи, научни подходи, анализи, наблюдения, теренни проучвания и материали. За целта списанието поддържа рубрики, които отразяват различни страни на изследователската практика. Като водещо издание в своята област, списание „Български фолклор“ е адресирано до всеки, който проявява интерес към критичен анализ на културните процеси в миналото и днес.

 

Предлаганите налични броеве:

бр.1/2017, бр.2/2017, бр.3/2017, бр.4/2017; 

бр.1/2018, бр.2/2018, бр.3/2018, бр.4/2018;

бр.1/2019, бр.2/2019, бр.3/2019, бр.4/2019;

бр.1/2020

Доставка
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече