Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

ЛИКВИДАЦИЯ! AEREAL FLAT

89,00 лв. 69,00 лв.
  • Марка: Aereal

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА НА МОДЕЛ AEREAL FLAT до изчерпване на количествата!

Налични номера: 46

 

До сега сте танцували с обикновени маратонки, но сте усещали болка и умора в краката си? Ами да, обикновените маратонки НЕ са подходящи за интензивно танцуване, тъй като натоварването на краката при танцуване е различно от другите видове активности.

Професионалните Маратонки за танци AEREAL FLAT са изработени от висококачествена материя, която гарантира възможността свободно да циркулира въздух през нея и да не усещате така познатото запаряване на краката при интензивно натоварване. Ниската подметка предлага необходимото усещане за лекота и стабилност. Средната част на маратонките е гъвкава и със специално вградена ортопедична пластина, която поддържа свода на крака, но и в същото време дава свобода на движението в тази така важната част на стъпалото.

След интензивно танцуване с маратонките за танци AEREAL, вероятността да има умора, болки в мускулите и ставите на краката е минимална.

 

* За да сте сигурни в правилния избор на номерация при поръчка на маратонките, трябва да измерите дължината на стъпалото на стъпил с тежестта си крак (както е показано на последната снимка) и след това да сверите Вашия размер с таблицата с размери, посочена в описанието на продукта!

 

Ако имате нужда от допълнителна информация, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

Размери
Характеристики
Доставка
Размери

   
   
   
   
   

 

 

46

29.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Материал
Велур и текстилна мрежа
Спецификация
Професионални обувки за танци
Цвят
Черен
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече