НОВО - Карти за игра "Змей и Яна"

10,00 лв.
  • Марка: На Орото

Карти за игра "Змей и Яна"

Забавни карти за игра, подходящи както за малки, така и пораснали деца, а защо не и за родители / цялото семейство, приятелите, която може да се играе навсякъде - в къщи, на плажа, пред блока, на улицата, на вилата, на зеленото училище - където ви хрумне.

Да запознаем децата със забавните карти за игра "Змей и Яна"

Правила на играта:
 
В колодата (кутийката) има 25 карти – 12 двойни карти с картинки на момиче и момче в различни народни носии, от различни места на България + една карта "Змей и Яна".
 

Картите се разбъркват и разпределят между играчите (от 2 до 4-ма) – раздават се една по една на всеки играч. Играта се играе по посока на часовниковата стрелка като първи е играчът след този, който е раздавал картите.
Първо се изваждат настрана (от играта) картите с еднакви символи в горният ляв ъгъл, след което всеки играч подрежда ветрилообразно картите си с лицевата част към себе си и предлага на седящия му отляво играч да изтегли една от тях. Ако изтеглената карта допълва някоя от двойката карти, чиято втора част държи, така образуваната двойка карти с еднакви символи се изваждат отново настрана от играта.

С отстраняване на образуваните двойки карти броят на картите в играта постепенно намалява, докато всеки от играчите се освободи от картите си и напусне играта, а първият освободил се от всичките си карти е победител.

При последователното изтегляне на карти, картата "Змей и Яна", която не можем да отстраним (защото е единична карта и няма двойник) непрекъснато променя притежателя си и последният играч, в когото остане картата "Змей и Яна" изпълнява желание на победителят – да изпълни стихче, да изиграе танц или да се направи на някакво животно и раздава картите за следващата игра.

Доставка
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече