Туфли Sansha

50,00 лв.
  • Марка: Sansha

Професионалните туфли за танци на Sansha са специално създадени за специфичните изисквания за танцуване.

 

Туфлите позволяват на крака ви да се представя с елегантност и плавност, като са изработени с разделена подметка.

Съдвадена от два плътни слоя плат гарантират здравина и дълготрайна употреба.

Дизайнът дава възможност да се показват хубаво сводовете на краката, има защитна дунапренова подложка на петата и за максимално удобство предварително частично зашити еластични презрамки, които обхващат и държат стабилно туфлите към крака.

Ако имате нужда от допълнителна информация, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

 Размери
Доставка
Размери

Sansha size

cm

EU size

     

5

22

35

 

 

 

6

22,5

36

 

 

 

7

23

37

 

 

 

8

23,5

38

 

 

 

9

24

39

 

 

 

10

24,5

40

 

 

 

11

25

40.5

 

 

 

12

25,5

41

 

 

 

13

26

42

 

 

 

14

26,5

43

 

 

 

15

27

43.5

 

 

 

16

27,5

44

 

 

 

17

28

45

 

 

 

     
     
     
     
     

Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече