Професионални Танцови Обувки

Професионални Танцови Обувки

виж продукти

Ортопедични стелки 3/4 (от 35 до 46 номер)

22,00 лв.

Ортопедичните стелки за обувки, изработени от естествена кожа, са създадени с цел да осигурят допълнителен комфорт и подкрепа на стъпалата, като същевременно подпомагат здравето на ходилата и цялата опорно-двигателна система. 

Стелките представляват специализирани многослойни подложки, които се поставят във вътрешността на обувките. Те са проектирани да коригират стойката, да облекчават натиска върху определени зони на стъпалото и да предоставят допълнителен комфорт при ходене, стоене и танцуване. Препоръчваме да използвате ортопедичните стелки, при танцуване с цървули, за да предпазите максимално ходилата и да не усещате дискомфорт и болки от ниската и равна подметка. Подходящи са и за другите видове танцови обувки: скарпини и маратонки за танци.

 

Горната част на стелките е изработена от естествена кожа, която осигурява отлична дишаемост и комфорт. Кожата е мека и приятна на допир, което предотвратява протривания и раздразнения на кожата на краката ви. Стелките са проектирани да следват естествените контури на стъпалото, осигърявайки поддръжка на арката (сводовете) на крака и корекция на стойката.

 

Поддръжка и грижи:

  • Почистване: Стелките могат да се почистват с влажна кърпа. Избягвайте прекомерно мокрене и сушене на пряка слънчева светлина.
  • Смяна: Препоръчва се смяна на стелките на всеки 6-12 месеца, в зависимост от интензивността на употребата.

 

Ако имате нужда от допълнителна информация, може да ни потърсите на тел. 0877 049 720 или на e-mail: office@skarpini.com

Доставка
Доставка

  • В рамките на Република България, артикулите, които сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес или удобен за Вас офис на куриерската фирма . Опция за преглед и тест е включена във всяка пратка.

Направените поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден /когато са в наличност/. Когато артикулът не е в наличност, срокът за изработка и доставка е в рамките на 10 работни дни. Стандартната доставка между 1 и 3 чифта, но не повече от 2 кг, струва между 4-7 лв., според населеното място на клиента. Разходите по доставка на поръчка между 2 и 5 кг., струват между 5-9 лв., според населеното място на клиента. 

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, направени на територията на България, които не отговарят на условията да бъдат безплатни. Всички поръчки направени в делничен ден след 15:30 ч., събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

 

  • Извън рамките на Република България, артикулите, който сте поръчали се доставят с куриерска фирма СПИДИ до посочения от Вас личен адрес. 

Доставката се осъществява в рамките на 3-7 работни дни, като цената за пратка до 5кг. е от 30.00 лв до 60.00 лв, в зависимост от държавата, за която ще бъде пратката.

За доставки в чужбина е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчаните продукти и доставката с банкова карта или банков превод. НЕ  е възможна опция Наложен платеж!

 

  • След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

 

* Моля, проверете внимателно коректността на информацията за връзка с Вас. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиентът се уведомява по телефон или e-mail 

 

* При използване на банков превод, клиента трябва да отбележи и да заплати всички банкови такси за негова сметка!

 

* Разходите по връщането и изпращането са за Ваша сметка. Посочените цени са в лева.

 

  • Имате възможност да разгледате лично предлаганите от нас артикули в нашия Дюкян "На Орото" в гр. София, ул. "Черковна" 64

Красиви елементи

Невероятно допълнение към всяка визия

Съкровище във Вашите ръце

Специализираната литература ще Ви въведе най-пълноценно в магията на българския фолклор!

Вижте повече