Често задавани въпроси (FAQ)

?
Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате.

В случай, че се спрете на някои от нашите артикули, то тогава с цел по-добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

?
Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя.

?
Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Може да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона:0877 049 720  или по мейл: office@skarpini.com

 

 

 

?
Какви са условията за получаване на отстъпка?

При поръчка, според количеството на поръчаните артикули, наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви запознае с условията за предоставяне на отстъпка, от която може да се възползвате.

 

Ако желаете да получите индивидуална оферта, може да се свържете с нас на тел.: 0877 049 720 или на мейл: office@skarpini.com

 

?
Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или по мейл?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали и подходящия за Вас размер, който сте определили според нашите таблици с размери :)

?
Как да се ориентираме правилно с размерите?

Всички таблици с размери са показани в описанието на всеки артикул.

Може да ги видите и в категорията Таблица с размери, където са написани всички таблици с размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер от падащото меню, е много важно да измерите Вашите индивидуални размери за съответния артикул.

 

Ако имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0877 049 720, всеки Делничен ден от 10:00 до 18:00, Неделя - от 13:00 до 17:00 или на мейл: office@skarpini.com

 

?
Какви са сроковете за доставка?

Доставката се извършва в рамките на 1 работен ден, след потвърждаване на поръчката от наш служител по телефон или мейл. Заявка, подадена след 16:30ч., се обработва на следващия работен ден. Ако избраният от Вас артикул не е наличен, наш представител ще се свърже с Вас и ще Ви уведоми в какъв срок ще бъде доставен.

?
С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин "На Орото" използва куриерските услуги:

- В рамките на Република България фирма СПИДИ, като всяка изпратена към Вас пратка е с опция "Тест и преглед" и наложен платеж за сумата на поръчката.

- Извън рамките на Република България фирма СПИДИ, като доставката се заплаща предварително и сумата се превежда по банка.

?
Къде ще бъде доставена поръчката ми?

Вашата поръчка ще бъде доставена до Вашият личен адрес или до офис на СПИДИ, посочен във формата за поръчка.

?
Възможно ли е изпращането на пратката в чужбина?

Да, извършваме доставки и до чужбина. Трябва да се свържете с нас на тел. 0877 049 720 или на мейл: office@skarpini.com , за да се уточним с коя куриерска фирма ще се извърши доставката. 

?
Каква е цената на куриерската услуга?

Цената на доставката зависи от грамажа и наложения платеж на поръчаните продукти. След като поръчате, тя се калкулира автоматично и може да видите цената за доставка. При некоректно въведени данни за адрес за доставка, цената няма как да бъде изчислена от системата!

Онлайн магазин "На Орото" използва услугите на куриерска фирма ЕКОНТ.

?
Мога ли да направя промени по поръчката си или да я анулирам?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител.

 

Ако искате да направите корекция или да анулирате своята поръчка,то задължително се свържете с нас на тел. 0877 049 720 най-късно до 2 часа след изпращането на заявката.

?
Мога ли да заменя закупен продукт?

При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена, замърсена и да няма следи от употреба.

За повече информация прочетете условията за Връщане и замяна.

?
Какво е необходимо за да направя рекламация?

Необходимо е да прочетете информацията в категория Връщане и замяна.

Относно рекламация, трябва да се свържете с нас на тел.: 0877 049 720, за да уточним естеството на рекламацията.

Закупеният продукт трябва да бъдат върнати обратно по куриер до офиса на "На Орото" - гр. София, офис на ЕКОНТ Черковна, Получател: На Орото ЕООД, тел. 0877 049 720

?
За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

В случаите, когато онлайн магазин "На Орото" няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

?
По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатената сума става с обратен наложен платеж или лично в наш магазин.

?
Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?

Адреса на магазина е на комуникативно място в гр. София на ул. "Черковна" 64.

От 1 Юни 2020 ще работим лятно намалено работно време и ще може да ни посетите: 

От Понеделник до Петък от 12:00 до 16:30ч.

Неделя от 13:00 до 17:00ч.

Относно работното ни време през празнични дни, може да следите в Новини за актуална информация

?
Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт?

Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.

?
Защо да изберем онлайн магазин На Орото?

Онлайн магазин На Орото е създаден с цел достъпно и лесно закупуване на професионални танцови обувки, облекла и аксесоари. Ние се стараем да задоволим всички нужди на нашите клиенти, да им осигурим комфорт и атрактивен външен вид, както в залата, така и на сцената. Нашите продукти са специално създадени за танцьора "На Орото", с перфектно качество на достъпни цени! 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас